Domov Novinky Apple WWDC 2022 keynote bude 6. júna o 19-tej

Apple WWDC 2022 keynote bude 6. júna o 19-tej

Zdielať

Firma Apple zverejnila harmonogram svojej celosvetovej vývojárskej konferencie, ktorá sa začne 6. júna.

Prvýkrát od vypuknutia korony bude mať WWDC určitú účasť vývojárov priamo na mieste. Kľúčová prednáška sa však bude konať online a bude sa naživo prenášať na webovej stránke Apple, v jej aplikácii pre vývojárov, na Apple TV a na YouTube. Na keynote budú 6. júna o 10:00 PDT (19:00h stredoeurópskeho času) oznámené všetky softvérové novinky týkajúce sa mnohých platforiem spoločnosti. Potom o 14:00 PDT (23:00h GMT +1) nasleduje konferencia Platforms State of the Union, kde vývojári dostanú podrobné informácie o nových nástrojoch, technológiách a funkciách pre svoje aplikácie na softvérových platformách spoločnosti. Na záver prvého dňa, o 17:00 PDT (7. júna 02:00h GMT +1), sa budú udeľovať ceny Apple za dizajn.

Zdroj

Odpovedať

Vložte komentár prosím!
Zadajte svoje meno