Domov Novinky Radosť prináša veľké zmeny. Čo sa zmení?

Radosť prináša veľké zmeny. Čo sa zmení?

Zdielať

Prichádzajú dvojnásobne rýchlejšie prenosové rýchlosti spolu s väčším objemom dát.

Operátor v appke Radosť po predstavení bezplatnej služby eSIM opäť vylepšuje svoje služby. Od 26. novembra upravuje všetky štyri tarify, vďaka čomu zákazníci získajú v 4G a 5G sieti od O2 dvojnásobnú rýchlosť dát (z pôvodných 10 Mbps po novom 20 Mbps). Zároveň programy Malá a Veľká Radosť dostanú väčší objem dát. Operátor tiež zákazníkom prináša absolútnu novinku na slovenskom mobilnom trhu – zvýhodnené ročné predplatné.

Virtuálny mobilný poskytovateľ služieb (fungujúci pod O2) vypočul svojich zákazníkov a tento rok upravuje svoje portfólio o množstvo noviniek. Po nedávnom predstavení bezplatnej služby eSIM, ktorá robí Radosť plne digitálnou, pridáva operátor všetkým radostníkom dvojnásobnú rýchlosť pre pohodlnejšie surfovanie v rýchlych sieťach. Súčasne zákazníci Malej a Veľkej Radosti dostanú bohatšiu porciu dát.

Vylepšené portfólio zohľadňuje aj v nových cenách, ktoré budú pri troch nižších programoch vyššie o dve eurá, a pri Nekonečnej Radosti sa cena upraví o tri eurá. Rovnako každá minúta SMS či MMS nad rámec vyjde zákazníka po novom na 7 centov z pôvodných 5 centov. Operátor však ponúka zákazníkom možnosť využívať vynovené balíčky za pôvodné ceny. Stačí, ak si aktivujú zvýhodnené ročné predplatné, a na celý rok získajú nové programy za staré ceny.

Operátor zvyšuje rýchlosť sťahovania dát vo všetkých svojich programoch až na dvojnásobok. Po novom tak budú môcť zákazníci surfovať na internete rýchlosťou 20 Mbps (z pôvodných 10 Mbps), čím operátor o niečo viac zvýši komfort svojich zákazníkov pri surfovaní s mobilnými dátami (hoci na dnešnú dobu je 10 Mbps veľmi pomalá rýchlosť a zvýšená dvojnásobná 20 Mbps je o niečo lepšia, ale stále ide o pomalé internetové, mobilné pripojenie).

Zákazníci Malej a Veľkej Radosti sa dočkali aj navýšenia dát vo svojich balíčkoch. Po novom sa dátový balíček Malej Radosti zvyšuje z pôvodných 2GB na 4GB a dátový balíček Veľkej Radosti z 8GB na 12GB. Zákazníci Dátovej a Nekonečnej Radosti s nekonečným objemom dát si budú môcť aj naďalej užívať nekonečný objem dát. Operátor pôsobí na slovenskom mobilnom trhu od septembra 2020 a je dostupný výhradne prostredníctvom prehľadnej aplikácie pre Android a iOS.

Radosť prináša na trh novinku v podobe zvýhodneného ročného predplatného – tak ako to zákazníci poznajú pri iných svetových či domácich službách. Pokiaľ sa zákazník rozhodne predplatiť si ktorýkoľvek program Radosti na 12 mesiacov, ušetrí tým 36 eur v prípade Nekonečnej Radosti, alebo 24 eur pri programoch Malá Radosť, Veľká Radosť a Dátová Radosť. To znamená, že získa pôvodnú cenu s výhodami, ktoré nové tarify prinášajú.