Domov Novinky Halo 5: Guardians a rozšírenie Warzone Firefight zadarmo

Halo 5: Guardians a rozšírenie Warzone Firefight zadarmo

Zdielať

Warzone Firefight, ôsme a doteraz najväčšie obsahové rozšírenie, je oddnes dostupné pre hru Halo 5: Guardians. Rozšírenie Warzone Firefight preteká obsahom, prináša tri nové mapy, dve nové brnenia, pušku z Halo 2, možnosti úprav výzbroje aj vo farbách HCS Pro League, režim Score Attack pre kampaň, nové prostredie pre režim Forge, leteckú jednotku UNSC, podareného nového bossa pre Warzone a, samozrejme, titulárny režim Warzone Firefight.

Halo-5-Guardians-Warzone-Firefight-Content-Release

Súčasne s uvedením rozšírenia Warzone Firefight je hra Halo 5: Guardians dostupná pre zlatých členov Xbox Live zadarmo až do 5. júla. A ide aj o skvelú príležitosť zakúpiť si hru s 50 % zľavou na Xbox Store, ak ste tak ešte neurobili.

Pokiaľ ešte len začínate hrať Halo 5: Guardians, nepanikárte. Po prihlásení sa do hry získajú všetci hráči po obmedzenú dobu balíček Gold REQ Pack. Balíčky Gold REQ Pack obsahujú rôzne trvalé, ale aj jednorazové predmety použiteľné v herných režimoch Arena a Warzone. Ďalšie balíčky Gold REQ Pack získate víťazstvami v režime Warzone Firefight a môžete ich odomknúť až 10.

Hráči si takisto môžu zakúpiť časovo obmedzený balíček Spartan Recruit REQ Pack, ktorý im pomôže s prvými krokmi v režime viacerých hráčov Warzone. Obsahom balíčka Spartan Recruit REQ Pack je výzbroj DMR, Magnum s rozšíreným zásobníkom, certifikácie a trojica REQ predmetov (raketomet, ostreľovacia puška a Scorpion). Viac o systéme REQ nájdete na stránkach Halo Waypoint. Warzone Firefight je doteraz najväčším obsahovým rozšírením pre Halo 5: Guardians. Ďalší obsah do hry pribudne v blízkej budúcnosti.

Zdroj: Microsoft